Contact

Close
Contact
Mercedes-Benz Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία μας και τις δραστηριότητές της.

Star Automotive Ελλάς. Μέλος του Ομίλου Emil Frey Group AG

Η Mercedes-Benz έχει μακρόχρονη παρουσία στην Ελληνική αγορά, αποτελώντας 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Mercedes-Benz Group AG από το 1981 έως το 2023. Από την 1η Φεβρουαρίου 2023, αποτελεί μέλος του Ελβετικού Ομίλου Emil Frey και λειτουργεί υπό τον διακριτικό τίτλο Star Automotive Ελλάς Μον. Α.Ε.. Είναι ο Γενικός Διανομέας των Επιβατηγών και Ελαφρών Επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz και smart, των Φορτηγών Mercedes-Benz και Fuso καθώς και των Λεωφορείων Mercedes-Benz και Setra της Daimler Trucks στην Ελλάδα. Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι λειτουργίες Marketing και Πωλήσεων επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Επίσης διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz Certified προωθούνται από το Εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και smart.


StarAutomotive
Emil Frey Group

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Emil Frey Group AG

Ο Όμιλος Emil Frey Group AG ιδρύθηκε το 1924 με έδρα τη Ζυρίχη, ως συνεργείο ποδηλάτων και μοτοσυκλετών. Ο ιδρυτής της Emil Frey με τον επαγγελματισμό του κέρδισε γρήγορα κορυφαία φήμη, τόσο ως τεχνικός με την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση που προσέφερε, όσο και ως αγωνιζόμενος με το αθλητικό του πνεύμα και την ποιότητα των προϊόντων του. Σήμερα αποτελεί έναν πολυπληθή Όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιείται στη Διανομή και Λιανική Πώληση αυτοκινήτων, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη αντιπροσωπεύοντας πολυτελείς, Premium αλλά και πιο volume seller μάρκες, συμπεριλαμβανομένων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στη χρηματοδότηση και μίσθωση οχημάτων, στους εταιρικούς στόλους, στα ανταλλακτικά και στα logistics, στη διαχείριση χώρων στάθμευσης, στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, στα πλυντήρια αυτοκινήτων, στα κλασικά αυτοκίνητα, σε σχολές ασφαλούς οδήγησης, στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και στην εμπορία μοτοσυκλετών. Συνολικά, ο Όμιλος επιχειρεί ενεργά σε 680 σημεία, απασχολώντας πάνω από 23.000 υπαλλήλους. Παρά τον πολυεθνικό του χαρακτήρα, ο Όμιλος Emil Frey παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση όπου οι αρχές του ιδρυτή της εξακολουθούν να οδηγούν την κουλτούρα της.

love2give
politikh

#love2give

Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης

Τα τελευταία χρόνια η Star Automotive Ελλάς φύτεψε το σπόρο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και άρχισε να καλλιεργεί την κουλτούρα της προσφοράς, κάνοντας τον εθελοντισμό και την αξία της ανιδιοτέλειας κομμάτι της καθημερινότητας όλων των εργαζομένων της. Σε αυτό το ήδη εύφορο έδαφος και σε συνεργασία με τον οργανισμό ethelon, εγκαινίασε το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης #love2give.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία μίας εταιρικής κοινότητας εθελοντών, στους οποίους θα κοινοποιούνται τακτικές δράσεις, βασισμένες σε 3 από τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Star Automotive Ελλάς – τους εργαζόμενους της εταιρείας, την κοινωνία και το περιβάλλον – και στους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Λέγεται, ότι μέσα από τον εθελοντισμό έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή τουλάχιστον ενός ατόμου: του εαυτού σου. Είναι ευχή όλων η πορεία που έχει χαράξει η Star Automotive Ελλάς με την αθρόα συμμετοχή των εργαζομένων της σε δράσεις με κοινωνικό αντίχτυπο να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε η καθημερινότητα όσων βρίσκονται σε ανάγκη να γίνει πιο υποφερτή.

Περιβαλλοντική πολιτική.

Αγάπη για τη φύση και δράσεις για την προστασία της.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην κουλτούρα της Star Automotive Ελλάς, γι’ αυτό, μεταξύ άλλων, έχει τοποθετήσει φωτοβολταϊκό συγκρότημα ισχύος 302 kW σε επιφάνεια 4.000 τμ. των εγκαταστάσεών της, ενώ συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Στον τομέα του περιβάλλοντος, στόχος μας είναι μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες να αυξήσουμε το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού για τη φύση και την προστασία της. Στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης ενός πρωτότυπου προγράμματος που θα προσφέρει στους πελάτες μας και στις οικογένειές τους τη δυνατότητα να ζήσουν ποιοτικές εμπειρίες κοντά στη φύση, αλλά και να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος με ευχάριστο και οργανωμένο τρόπο.

Πιστοποίησεις ISO

Πιστοποιήσεις ISO 9001 και 14001 για τη Star Automotive Ελλάς