Contact

Close
Contact
eCitan
Νέο eCitan. Κορυφαία ευελιξία. Μεγάλη αυτονομία.

Το νέο eCitan Van.

Συμπαγές, στιβαρό και αμιγώς ηλεκτρικό. Χάρη στην μεγάλη αυτονομία του, τη γρήγορη φόρτιση του, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, το ανταγωνιστικό ωφέλιμο φορτίο αλλά και τον άφθονο χώρο φόρτωσης, το νέο eCitan Van αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορές τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ταυτόχρονα, οι πρακτικές του αναλογίες το καθιστούν το απόλυτο ευέλικτο και εργονομικό Van. Αποκτήστε το και με τα οφέλη του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2».

Μάθετε περισσότερα

Αυτονομία & Φόρτιση.

eCitan

Αυτονομία που εμπιστεύεσαι.

Με πραγματική αυτονομία που φτάνει τα 284 χλμ. ανά πλήρη φόρτιση (συνδυασμένος κύκλος-WLTP) χάρη στην μπαταρία υψηλής τάσης χωρητικότητας 45 kWh, το νέο eCitan Van υπόσχεται να αξιοποιήσετε την ενέργειά του μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο.

Σε καθαρά αστικό κύκλο η αυτονομία του νέου eCitan μπορεί να αγγίξει τα 406χλμ.

eCitan Van 112 Standard: Ηλεκτροκινητήρας 90 kW, Χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh, 122 hp, Κατανάλωση ενέργειας (μικτός κύκλος) 20-13,1 kWh/100 χλμ., Εκπομπές CO2: 0 γρ/χλμ.

Γρήγορη φόρτιση.

  • Για να μην περιμένετε με τις ώρες. Χάρη στην τυπική φόρτιση AC έως 22 kW και την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε χωρίς μπαταρία αλλά κάνετε και τη δουλειά σας χωρίς καθυστερήσεις.
  • Η φόρτιση AC έως 22 kW που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό προσφέρει πλήρη επαναφόρτιση σε 2,5 ώρες.
  • Με την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW η φόρτιση από 10% σε 80% ολοκληρώνεται μέσα σε 38 λεπτά.            
eCitan

Το εσωτερικό του νέου eCitan Van. 

eCitan

Άνετο, ευρύχωρο, εργονομικό.

  • Στο εσωτερικό του νέου eCitan Van, η πρακτικότητα πρωταγωνιστεί. Από τον χώρο φόρτωσης και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο που προσφέρει, μέχρι τη συρόμενη πόρτα δεξιά με φαρδύ άνοιγμα και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης 57 εκατοστών που επιτρέπουν άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό και εύκολη φόρτωση του οχήματος.
  • Ο χώρος του οδηγού εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την άνεση και την εργονομία του. Ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων, οι κομψοί αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, το προαιρετικό τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα και το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, είναι μερικά από τα διαθέσιμα στοιχεία εξοπλισμού του νέου eCitan.
  • Οι αποτελεσματικές λύσεις κλιματισμού και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων σάς βοηθούν για τη βέλτιστη αξιοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

«Πόσες ευρωπαλέτες χωράει;»

Μην σας ξεγελούν οι αναλογίες του. Στη βασική του έκδοση, το νέο eCitan Van έχει μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης έως 2,9 m3 και φτάνει τα 3,7 m3 στην έκδοση μεγάλου μήκους. Ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 462 κιλά και 662 κιλά αντίστοιχα. Με λίγα λόγια, έχει άπλετο και άνετο χώρο φόρτωσης παρά τις μικρές του εξωτερικές διαστάσεις.

eCitan

Ασφάλεια και αξιοπιστία.

eCitan

Νιώστε ασφαλείς.

Όπως σε όλα τα Vans της Mercedes-Benz, έτσι και στο eCitan, η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα. Στο βασικό του εξοπλισμό, διαθέτει έξι αερόσακους και τεχνολογίες όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, το ATTENTION ASSIST, κ.α. για να οδηγείτε ξεκούραστα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για την περαιτέρω ενίσχυση της ενεργητικής ασφάλειας, η Mercedes Benz προσφέρει προαιρετικά πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.           .           

Πρόγραμμα συντήρησης.

Με την απόκτηση του νέου eCitan, εξασφαλίζετε για 4 χρόνια την απαραίτητη ετήσια συντήρηση του νέου σας van με το ολοκληρωμένο πακέτο 4 τακτικών συντηρήσεων. Στόχος, η διασφάλιση της αξιοπιστίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης καθώς κι άλλων εξαρτημάτων και λειτουργιών του οχήματος για απρόσκοπτη ετοιμότητα χρήσης.           

eCitan
eCitan

Πιστοποιητικό μπαταρίας.

Επωφεληθείτε από το δωρεάν πιστοποιητικό μπαταρίας της Mercedes-Benz, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση που η χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης μειωθεί σημαντικά στα πρώτα 8 χρόνια ή/και τα πρώτα 160.000 χλμ., μετά την πρώτη ταξινόμηση.

«Κινούμαι ηλεκτρικά» με το νέο eCitan.     

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτροκίνησης αποκτώντας το νέο eCitan Van και Tourer μέσω του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2» με επιδότηση 8.000€*. Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα για να μάθετε περισσότερα για τα επόμενα βήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2».

Βρείτε τον δικό σας Σύμβουλο Πωλήσεων


Ζητήστε προσφορά

eCitan

Το νέο eCitan και σε έκδοση Tourer.

eCitan

Ευέλικτο, ηλεκτρικό και σε έκδοση Tourer!

Μάθετε περισσότερα


Ζητήστε προσφορά