Contact

Close
Contact
emultiseaters
Σκέψου ηλεκτρικά,
πέρνα μπροστά!
Με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Ώρα να κινηθείτε αθόρυβα και χωρίς ρύπους απολαμβάνοντας μεγαλύτερη αυτονομία και γρήγορες φορτίσεις στις μετακινήσεις σας. Επιλέγοντας τα ηλεκτρικά πολυθέσια μοντέλα της Mercedes-Benz αναβαθμίζετε τις υπηρεσίες σας, δίνετε βιώσιμο χαρακτήρα στην επιχείρησή σας και προσφέρετε τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας στους πελάτες σας, βοηθώντας ταυτόχρονα έμπρακτα το περιβάλλον.

Δώστε νέα ενέργεια στην επιχείρησή σας.

emultiseaters

Με επιδότηση από 8.000€*.

Η «πράσινη» λύση που ψάχνατε για την επιχείρησή σας έφτασε. Πλέον μπορείτε να μετακινείστε οικονομικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών σας. Ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτροκίνησης αξιοποιώντας το πρόγραμμα «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2» με επιδότηση από 8.000€ για να εμπλουτίσετε ή να αντικαταστήσετε τα συμβατικά οχήματα της επιχείρησής σας με τα ηλεκτρικά πολυθέσια μοντέλα της Mercedes-Benz, την EQV και το eVito Tourer.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα και επωφεληθείτε από την επιδότηση.

*Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2".


Βρείτε το δικό σας Σύμβουλο Πωλήσεων

Ζητήστε προσφορά

EQV

e-Πολυτέλεια εντός και εκτός πόλης.

Η EQV, το μοναδικό ηλεκτροκίνητο premium πολυθέσιο μοντέλο της Mercedes-Benz αποτελεί υπόδειγμα ηλεκτροκίνησης και καινοτομίας. Διατηρώντας τη γνώριμη πολυτέλεια της V-Class, τον δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό, τον εργονομικό και πολυμορφικό εσωτερικό χώρο αλλά και το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX, διαθέτει 8 θέσεις και αυτονομία έως 346 χλμ. Με τελική ταχύτητα που μπορεί να φτάσει τα 140 χλμ/ώρα ή προαιρετικά τα 160 χλμ/ώρα, η EQV υπόσχεται απολαυστικές και γρήγορες διαδρομές εντός αλλά και εκτός πόλης.


Μάθετε περισσότερα

emultiseaters

eVito Tourer     ​

emultiseaters_evito_tourer

9θέσιο, αξιόπιστο, βιώσιμο.

Οι επιδόσεις και η αυτονομία του eVito Tourer φροντίζουν να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις στις υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών. Το eVito Tourer είναι η εξελιγμένη και ηλεκτροκίνητη εκδοχή του ηγέτη της κατηγορίας των συμβατικών 9θέσιων επιβατικών οχημάτων - του Vito Tourer. Με αυτονομία έως 361 χλμ. και τελική ταχύτητα έως 160 χλμ./ώρα υπόσχεται να διευκολύνει την καθημερινότητά σας και να κάνει κάθε σας διαδρομή αποδοτική, ανεξαρτήτως συνθηκών.


Μάθετε περισσότερα


Πρόγραμμα επιδότησης «Πράσινα Ταξί» *.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά EQV και eVito Tourer διατίθενται και σε έκδοση ταξί με 5 έως 8 και 5 έως 9 θέσεις αντίστοιχα.

Επωφεληθείτε από την επιδότηση και τα οφέλη του προγράμματος «Πράσινα Ταξί».

*Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος «Πράσινα Ταξί».


Βρείτε το δικό σας Σύμβουλο Πωλήσεων

Ζητήστε προσφορά

emultiseaters

Ζητήστε τώρα μια προσφορά.

Ενδιαφέρεστε για τα e-πολυθέσια της Mercedes-Benz με το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

Η Star Automotive Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. (Διεύθυνση: Θηβαΐδος 20, 145 64 Νέα Κηφισιά, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106296500, Αρ. ΓΕΜΗ: 000336101000), θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά και μόνον για την ικανοποίηση του αιτήματος που έχετε υποβάλει, συγκεκριμένα για την παροχή προσφοράς (άρθρο 6 παρ. 1 (β) ΓΚΠΔ). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαβιβαστούν στο Εξουσιοδοτημένο μέλος του Δικτύου της Star Automotive Ελλάς της επιλογής σας, εφόσον χρειαστεί, για τη διαχείριση του αιτήματός σας. Η Star Automotive Ελλάς ενδέχεται επίσης να καταστήσει προσβάσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα σε συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας καθώς και σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής. Οι εταιρείες αυτές θα ενεργούν εξ ονόματός και με βάση τις γραπτές οδηγίες της Star Automotive Ελλάς και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα προς όφελός τους (Εκτελούντες την Επεξεργασία). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για έξι (6) μήνες από τη λήψη τους, εκτός αν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας ή την ικανοποίηση έννομης υποχρέωσής μας. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς επίσης και περιορισμού της επεξεργασίας τους. Επίσης έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία καθώς και το δικαίωμα φορητότητας (portability) των προσωπικών δεδομένων τα οποία παρέχετε για τον ως άνω σκοπό. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας υποβάλλοντας το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: privacy@starautomotive.gr. Περαιτέρω, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες για τη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα βρείτε στην Πολιτική Απορρήτου στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.mercedes-benz.gr.